Tag : комшии

Ви Препорачуваме Здравје Магазин Магазин слајдер

Дали во текот на пандемијата на коронавирусот е безбедно да јадеме храна која некој друг ја подготвил?

Слободен печат
Со пандемијата на коронавирусот и социјалната изолација, ни се наметнуваат голем број на прашања… Порталот „Дејл Мејл“ собра неколку прашања од читатели на кои одговорија...
Забава Магазин

Виц на денот: Занимање

Слободен печат
На попис ја прашуваат Трпана: – Што работите, госпоѓо? – Јас сум комшивка. – Каква професија е тоа, што прави комивката? – Па мрази, завидува,...
Колумни

Драги мои

Иво Антов
Ова писмо го најдов, префрлајќи стари фотографии од мојот „антички“ хард диск. Го имам напишано деновиве, пред точно дваесет години, кога живеев во една друга...