• колумбија

Колумбија ја укина забраната за извоз на сушен цвет од канабис

Колумбиските власти ја укинаа забраната за извоз на сув цвет од канабис за медицински цели, објави на Твитер претседателот на Колумбија, Иван Дуке. – Ние сакаме медицинската индустрија поврзана со канабисот да стане една од нашите извозни локомотиви, напиша Дуке на Твитер. Тој истакна дека благодарение на иновациите, Колумбија ќе добие најнапредни механизми за законско …

Колумбија ја укина забраната за извоз на сушен цвет од канабис Read More »