• кисела вода

ВИДЕО: Улицата „Црниче“ е во мрак, граѓаните очекуваат осветлување од Општина Кисела Вода

Делови од општина Кисела вода веќе подолго време тонат во тотален мрак. Дека е така говори и видеото кое до редакцијата на „Слободен печат“ го испрати наш редовен читател и жител на населбата Црниче. -Веќе некое време на улица Црниче нема улично осветлување. Навечер е страшно, како да живееме во планина, а не на само …

ВИДЕО: Улицата „Црниче“ е во мрак, граѓаните очекуваат осветлување од Општина Кисела Вода Read More »