• кетеринг

Атанасов: Инспекциските контроли се фокусирани на кетерингот, малопродажбата и маркетите

Граѓаните може да бидат спокојни. Инспекторите се постојано на терен. Покрај редовните, интензивно вршат и засилени, вонредни контроли. КОВИД-19 не може да се пренесе преку храната, со нејзина консумација, но може при механичко манипулирање – преку пакувањата на производите во маркетите. Затоа сите, како потрошувачи, мора да се придржуваме до препораките, заедно да придонесеме во …

Атанасов: Инспекциските контроли се фокусирани на кетерингот, малопродажбата и маркетите Read More »