• јосип броз тито

Тито спиел со масерки, а Јованка не била добра за неговото здравје: Снежана Савиќ во улога на Јованка Броз

Aктерката Снежана Савиќ (68) ја игра главната улога во новата српска документарно-играна серија „Јованка Броз и тајните служби“, која почна да се прикажува на РТС.  Таа ја глуми Јованка Броз, сопругата на Тито, во подоцнежните години. Савиќ исцрпно се подготвувала веродостојно да ја долови Јованка Броз. – Тоа е приказна за една епоха и за …

Тито спиел со масерки, а Јованка не била добра за неговото здравје: Снежана Савиќ во улога на Јованка Броз Read More »