• Измет

Изметот од кучиња ги брка децата од игралиштата и од парковите

Скопјани без разлика дали ќе излезат да шетаат во некој од маалските паркови или во Градскиот парк, дали ќе го однесат своето дете да си поигра во најблиското детско игралиште или едноставно сакаат да пешачат на патеките на кејот или по тротоарите во должина на сообраќајниците низ градот, мора многу да внимаваат каде стапнуваат за …

Изметот од кучиња ги брка децата од игралиштата и од парковите Read More »