• искуство

Гоца Тржан отворено околу борбата за дете: Депресивно е, но морам да најдам сила

Пејачката Гоца Тржан отворено раскажа дека многу тешко се носи со фактот дека со години не може да забремени со сопругот Раша Новаковиќ. Таа пред две недели одново беше на вонтелесно оплодување во Прага и деновиве ќе дознае дали е процесот успешен. Таа ја отвори оваа тема многу искрено, особено кога станува збор за соочувањето …

Гоца Тржан отворено околу борбата за дете: Депресивно е, но морам да најдам сила Read More »