• ирина тошева

Што прави денеска: Ирина Тошева, модна дизајнерка

Ирина Тошева е секогаш препознатлива по своето творење и креации, а секоја нејзина модна приказна испраќа моќна порака. Тошева постојано е дел од проекти чија цел е да се подобри социјалната инклузија и да се обезбедат подобри можности за ранливите групи. Нејзината нова модна колекција наречена „Зина“ e инспирирана од споменикот „Жена борец“ на академик …

Што прави денеска: Ирина Тошева, модна дизајнерка Read More »