• инвеститор

Италијанскиот инвеститор ги презентираше плановите за Попова Шапка: Ќе се скија најмалку 100 дена, ќе се гради населба со приватни викендички

Попова Шапка има прекрасна иднина, се наоѓа на средината на Балканот, на повисока надморска височина, близу е до аеродром, има население и има потенцијал за туристите, како во зимската, така и во летната сезона. Тоа се причините што ги наведе Ерих Гумерер, еден од основачите и сопственици на италијанската компанија „Техно Аплин“, за големата инвестиција …

Италијанскиот инвеститор ги презентираше плановите за Попова Шапка: Ќе се скија најмалку 100 дена, ќе се гради населба со приватни викендички Read More »