• интима

Едноставни совети за подобро интимно здравје

Следниве совети ќе ви помогнат да водите подобра грижа за интимното здравје и да спречите некои од најчестите проблеми. Немојте да депилирате сè Иако многу жени се одлучуваат за интимна депилација поради хигиена, а не само за естетика, лекарите сметаат дека ова не е најдобрата идеја. Влакната на интимниот дел ве штитат од бактерии и …

Едноставни совети за подобро интимно здравје Read More »