• интерпелација

ВИДЕО | Ризаов: Опозицијата избрза оти имаа сериозни информации дека ќе започнат преговорите со ЕУ

Својата оценка за она што се случи и за важноста на сето она пред и по изборите за иднината на земјата, што е темата на денешниот Утрински брифинг, ја даде Ерол Ризаов, еден од бардовите на македонското новинарство. -Жално и тешко е сѐ она што се случува пред и по локалните избори. По големата победа …

ВИДЕО | Ризаов: Опозицијата избрза оти имаа сериозни информации дека ќе започнат преговорите со ЕУ Read More »