• интернет

ВИДЕО | „Одличен за мојата кукла Барби“: Нарачала фустан преку интернет, а тоа што пристигнало е неверојатно

Купувањето на интернет може да биде полн погодок. Неколку кликови се потребни за посакуваниот артикал да биде на вашата адреса, но неретко се случува дека ваквото купување може да биде голема грешка и да предизвика општа смеа. Тиктокерката Луси Мекнил нарачала фустан преку интернет, но кога парчето дошло на нејзината адреса, таа сфатила дека фустанот …

ВИДЕО | „Одличен за мојата кукла Барби“: Нарачала фустан преку интернет, а тоа што пристигнало е неверојатно Read More »