• хигиена

Јакимовски и „Комунална“ се договорија – добра била хигиената во Карпош

Откако три дена градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски јавно ја прозиваше „Комунална хигиена“ дека не ангажира доволно хигиеничари на територијата на Карпош, а и тие малку што ги има ништо не работат, вчера попладне седна на маса со тим од претпријатието предводен од директорот  Зухди Енуз. Средбата се одржала на барање на Енуз, а …

Јакимовски и „Комунална“ се договорија – добра била хигиената во Карпош Read More »