• годишнината

Одбележан патрониот ден и 72-годишнината од основањето на УКИМ

Делегација на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје, предводена од ректорот проф. д-р Никола Јанкуловски, а составена од проректорите проф. д-р Биљана Ангелова, проф. д-р Христина Спасевска, проф. д-р Валентина Гечевска, проф. д-р Ордан Чукалиев и генералниот секретар на УКИМ м-р Марија Маневска, како и од претседателот на Универзитетскиот сенат проф. д-р Анета Баракоска, …

Одбележан патрониот ден и 72-годишнината од основањето на УКИМ Read More »