• гарванлиев

ВИДЕО | Гарванлиев: Парадата на гордоста е марш и можност да ги запознаеме луѓето за сè што се случува

Македонскиот претставник на годинашнава Евровизија, Васил Гарванлиев, ќе ја отвори втората „Парада на гордоста“ што ќе се одржи на 26 јуни во Скопје. Според организаторот, настанот ќе започне со собирање на учесниците во паркот „Жена Борец“ од 10 до 12 часот, а движењето ќе биде покрај Влада, сѐ до Школка во Градскиот парк. Организатор на …

ВИДЕО | Гарванлиев: Парадата на гордоста е марш и можност да ги запознаеме луѓето за сè што се случува Read More »