Tag : филип поповски

Спорт Фудбал

ФФМ: Петгодишна стратегија за развој на женскиот фудбал

Слободен печат
Фудбалската Федерација на Македонија со одлука на Управниот Одбор, започнува процес на изработка на специјализирана стратегија за развој на женскиот фудбал. Преку овој процес, кој...
Спорт Фудбал

Поповски: Мора да заврши Првата лига, на 27 мај одлука за Македонија-Косово!

Слободен печат
Филип Поповски учествуваше во дебатата „Спортот во услови на Ковид-19 и“ го сподели своето размислување околу тоа дали и кога треба да завршат домашните натпреварувања....