• фанови

Цената на пивото на Мундијалот е неверојатно висока, нема да се продава на стадионите во Катар

Светското првенство во Катар е првото што се одржува во земја со мнозинско муслиманско население, а едно од главните прашања за фудбалските фанови кои планираат да присуствуваат е дали ќе може да се консумира алкохол. Катарските власти претходно најавија дека алкохолот ќе биде дозволен, но под строго контролирани услови, а сега се знае како сето …

Цената на пивото на Мундијалот е неверојатно висока, нема да се продава на стадионите во Катар Read More »