• евн

ЕВН: Дел од граѓаните сè уште имаат дневна евтина струја

Од 1 јануари, според одлуката на Регулаторната комисија за енергетика, престана да важи дневната евтина тарифа за струја од 14 до 16 часот. Но, во практика, сè уште не се наштелувани сите броила, па некои граѓани сè уште имаат среќа да имаат евтина тарифа во текот на денот. – Како и секогаш, процесот на приспособување на …

ЕВН: Дел од граѓаните сè уште имаат дневна евтина струја Read More »