• еди рама

Рама за случајот „Мекгонигал“: Тотална злоупотреба со слободата на говорот

По денешните тензии во албанскиот парламент и обвинувањата на опозицијата за негова вмешаност во случајот „Мекгонигал“ реагираше премиерот Еди Рама. -Тотална злоупотреба со слободата на говорот, со вистината, со јавноста, во еден тотален морален, политички, изборен очај, каде што екстремната клевета е насочена кон манипулирање на мислењето со случај што го истражува американската правда, кој …

Рама за случајот „Мекгонигал“: Тотална злоупотреба со слободата на говорот Read More »