• ДУТ

Студенти од ДУТ повикани во полиција поради објавена снимка од професорката Бесијана Мемеди

Двајца студенти кои пред неколку дена учествуваа на протестот против однесувањето на професорката на Државниот универзитет во Тетово, Бесијана Мехмеди, се повикани во полиција поради објавена аудиоснимка, објави Алсат. Студентите Арди Лена и Блерон Велиу велат дека не сториле кривично дело. Велиу вели дека бил во полиција, додека Лена за Алсат изјави дека е во …

Студенти од ДУТ повикани во полиција поради објавена снимка од професорката Бесијана Мемеди Read More »