• дубровник

ВИДЕО: Протести во Загреб и Дубровник против ковид потврдите

Во Загреб и Дубровник вечерва се одржуваат протести против меркит за коронавирусот и воведувањето на ковид пропусници, а најавени се и во некои други хрватски градови. Голем број граѓани се собраа во Дубровник и го изразија своето незадоволство од владините епидемиолошки мерки. Тие се собраа во историскиот центар Дубровник, каде со лампиони пред градското собрание …

ВИДЕО: Протести во Загреб и Дубровник против ковид потврдите Read More »