• дпмне

Приведено едно лице на блокадите на ВМРО-ДПМНЕ кај „Мавровка“

За време на денешните блокади на ВМРО-ДПМНЕ на крстосницата кај ТЦ „Мавровка“ приведено е едно лице, по што група демонстранти ѝ дадоа отпор на полицијата и бараа негово ослободување. Демонстрантите велат дека приведеното лице снимало со мобилен телефон и дека тоа е причината за приведувањето, но од полицијата велат дека лицето се однесувало агресивно. „Едно …

Приведено едно лице на блокадите на ВМРО-ДПМНЕ кај „Мавровка“ Read More »