• дивоградби

Анкета: Има ли дивоградби во Кисела Вода и како надлежните се справуваат со нив?

Здружението за заштита на животните и животната средина Е.Д.Е.Н. започна со анкетирање на граѓаните за дивоградбите во Општина Кисела Вода, кое се спроведува во рамките на проектот „Поддршка на изборни реформи“. Оттаму ги повикуваат граѓани да издвојат неколку минути и да ја пополнат анкетата, затоа што во времето кога, како што велат, институциите сериозно потфрлаат, …

Анкета: Има ли дивоградби во Кисела Вода и како надлежните се справуваат со нив? Read More »