• џенифер

Дали би дале 85 долари за нешто вакво? Влечки инспирирани од торбата од која Џенифер Лопез не се одделува

Сакале или не, две работи се сигурни… тие се удобни и инфулсерките ќе полудат по нив… Познатите влечки на брендот „Birkenstock and Slides“ со потпис на Канје Вест ја добија конкуренцијата: Пристигнува уште еден модел на удобни влечки, кои ги краси името на познатиот бренд и нешто повисока цена. Својата верзија на удобни летни обувки за секој …

Дали би дале 85 долари за нешто вакво? Влечки инспирирани од торбата од која Џенифер Лопез не се одделува Read More »