• данок

Сопственик на градежна фирма од Скопје затаил 80.000 евра данок

Управата за финансиска полиција поднесе кривична пријава против едно физичко лице во својство на управител и сопственик на правен субјект за градежништво, проектирање и трговија од Скопје, во периодот од 01.01.2016 година до 31.12.2016 година, свесно и со однапред утврдена намера со цел да се стекне со противправна имотна корист, набавената трговска стока (лед ламби, …

Сопственик на градежна фирма од Скопје затаил 80.000 евра данок Read More »