• даниел крејг

Даниел Крејг откри зошто сака да излегува во геј барови

За време на промоцијата на неговиот нов и последен Џејмс Бонд филм „No Time To Die“ во подкастот „Lunch With Bruce“ на Брус Боци, Даниел Крејг отворено раскажуваше за неговите излегувања и зошто преферира да посетува геј наместо стрејт барови, додека приготвуваше мартини. Актерот зборуваше за тоа како кога бил дете не сакал да учевствува …

Даниел Крејг откри зошто сака да излегува во геј барови Read More »