Најдобриот афродизијак? Црвеното вино

Кај жените, црвеното вино го зголемува протокот на крвта до ерогените зони што пак, доведува до зголемување на сексуалната желба. Кај мажите, црвеното вино не само што го зголемува протокот на крвта до клучните делови на телото, туку го подигнува и нивото на тестостерон – хормонот важен за сексуална возбуда. Имено, кај мажите секако се …

Најдобриот афродизијак? Црвеното вино Read More »