• царинска управа

Царинската управа одбележува 29 години од постоењето

Царинската управа денеска одбележува 29 години од постоењето како самостојна државна институција. Директорот на Царинската управа Горан Сугарески во видео обраќање оцени дека и покрај сите предизвици предизвикани од пандемијата, Царинската управа успеала да ги реализира сите планирани активности изминатата година. – Изминатата година ја одбележаа повеќе настани и проекти меѓу кои и претседателството со …

Царинската управа одбележува 29 години од постоењето Read More »