• четири

Девојче подметнало четири пожари

Дванаесет годишно девојче од Калифорнија е уапсено под сомнение дека подметнало четири пожари во еден ден. Нејзиниот идентитет не е откриен затоа што е малолетничка. Таа, наводно, ги подметнала пожарите помеѓу 10 и 19 часот. Првиот пожар бил мал и го изгаснале соседите. Четири часа подоцна, недалеку од првата локација, пламнал вториот пожар. Додека пожарникарите …

Девојче подметнало четири пожари Read More »