• бубрези

Оваа намирница сите ја јадеме, а опасна е за бубрезите и црниот дроб

Кога ќе го прочитате овој текст, добро ќе размислите пред следен пат да ја јадете оваа намирница. Истражувањето покажало дека речиси 90 отсто од луѓето сакаат денот да го започнат со сендвич, a речиси секогаш дел од утринскиот оброк е и шунката. Многумина не се ниту свесни колку таа е лоша за здравјето. Експертите советуваат …

Оваа намирница сите ја јадеме, а опасна е за бубрезите и црниот дроб Read More »