• брак

Трета среќа: Ана Фарис се венчала во тајност со Мајкл Берет

На актерката Ана Фарис ѝ се испуштило дека неодамна со Мајкл Барет се венчале во тајност, пренесува „CNN“. Откритието се случило во епизодата на нејзиниот подкаст „Ана Фарис е неквалификувана“ во интервју со Гејл Симонс. Откако разговарала со Симонс, на Фарис ѝ се придружила советничката за врски Ејприл Бејер која одговара на повици од слушатели, …

Трета среќа: Ана Фарис се венчала во тајност со Мајкл Берет Read More »