• бкфц

БКФЦ му ја одзема светската титула на Гого, прифатил борба од друга организација без дозвола

Maкедонецот Горјан Славевски остана без титулата во БКФЦ во полусредна категорија, потврдил претседателот на оваа организација Дејвид Фледнман. Промоцијата за борби објави дека титулата на Славевски му е одземена затоа што прифатил борба надвор од организацијата без претходно да побара и добие дозвола. Славевски се бореше и загуби од Брендон Џенкинс на настанот Карате Комбат 43 во Лас Вагас. …

БКФЦ му ја одзема светската титула на Гого, прифатил борба од друга организација без дозвола Read More »