• барања

МОН со одговори на најчесто поставувани прашања доставени од иницијативата за бојкот на наставата

Реформата на образовниот систем е потребна и според мнозинството наставници и родители, дури и задоцнета. Со новите наставни програми, учениците се ставаат во центарот на образовниот систем. Министерството за образование и наука ги разбира дилемите што ги имаат родителите. Затоа со одговорите на најчесто поставуваните прашања и дилеми, ги појаснуваме клучните сегменти на промените коишто …

МОН со одговори на најчесто поставувани прашања доставени од иницијативата за бојкот на наставата Read More »