ВНИМАВАЈТЕ: Ако не ја користите банкарската сметка, може да платите 1.200 денари за годишно одржување!

Во денешно време граѓаните обично имаат по повеќе трансакциски сметки низ банките – онака како што ги воделе потребите. Многумина веројатно не се ни сеќаваат на некој момент кога по потреба отвориле сметка во некоја банка. На пример, банките не вршат менувачки работи, ако немате сметка, а и за да уплатите пари на нечија сметка, …

ВНИМАВАЈТЕ: Ако не ја користите банкарската сметка, може да платите 1.200 денари за годишно одржување! Read More »