• бали бег

Скандал во Турција: На Бали Бег му се закануваат четири години затвор!

На турскиот актер Бурак Озџивит, кој на домашната публика ѝ е попознат како Бали Бег му се заканува затворска казна до четири години. Имено, еден од најпопуларните турски актери би можел да заврши во затвор, и тоа поради навреда на честа, пренесува НТВ. Доколку биде обвинет, тој се соочува со четири години зад решетки. Но, …

Скандал во Турција: На Бали Бег му се закануваат четири години затвор! Read More »