• алек наумовски

Што прави денеска: Алек Наумовски, топ-модел

Морам да признаам дека сум вечерен тип на човек, па секогаш утрата ми се бавни и ми треба време за да почнам да функционирам. Прво и основно си приготвувам турско кафе за да си дојдам на себе, а веднаш потоа земам едно лажиче алое вера. Претходно немав навика, но со ситуацијата на пандемијата научив да …

Што прави денеска: Алек Наумовски, топ-модел Read More »