• африм гаши

Актуелниот претседател на „Алтернатива” Африм Гаши доби нов четиригодишен мандат

Актуелниот претседател на „Алтернатива” Африм Гаши на денешниот конгрес на партијата доби нов четиригодишен мандат. – Ова е голема чест и одговорност. Им благодарам на сите членови на Алтернатива. Истовремено, сакам ова да биде успешен мандат, не само за активистите и гласачите на Алтернатива, туку и за сите граѓани. Мислам дека „Алтернатива” станува еден од …

Актуелниот претседател на „Алтернатива” Африм Гаши доби нов четиригодишен мандат Read More »