• јавен превоз

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Иван Јорданов: Штип конечно ќе добие јавен превоз

Иван Јорданов, градоначалник на Штип во своето гостување во „Утрински печат” зборуваше за решавање на сообраќајниот метеж каде најави неколку проекти за решавање на овој проблем. – Започнавме со одредени проекти поврзани со решавањето на сообраќајниот метеж. Паркинг местата кои што се бараат исто така се наш приоритет. Започнавме со проширување на двете главни сообраќајнци …

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Иван Јорданов: Штип конечно ќе добие јавен превоз Read More »