• проект

Мултимедијален проект на уметничката група „Шатакуа“ ќе биде претставен во Музејот на град Скопје

Уметничката група „Шатакуа“ – Скопје ќе се претстави со проект кој содржи аналогна фотографија, видео движења, објекти и музика. Проектот за првпат ќе биде презентиран на 12 септември, во 19.30 часот, во Музејот на град Скопје, а изложбата ќе биде отворена до 24 септември. Составот на групата „Шатакуа“ – Скопје е непосреден, другарски и ненаметлив, …

Мултимедијален проект на уметничката група „Шатакуа“ ќе биде претставен во Музејот на град Скопје Read More »