• политика

ВИДЕО | Стојмановски: Ѓоковиќ има балкански табиет, да не беше така немаше да биде тенисер број еден

Сагата со невакцинираниот Новак Ѓоковиќ конечно заврши, тој вчера беше протеран од Австралија по цела низа перипетии кои во втор план го ставија спортот, а во преден план излезе политиката. -Сите се губитници од овие перипетии со Ѓоковиќ, гледачите нема да уживаат во неговата игра. Спортот одамна не е само спорт. Ѓоковиќ намерно не се …

ВИДЕО | Стојмановски: Ѓоковиќ има балкански табиет, да не беше така немаше да биде тенисер број еден Read More »