• петре шилегов

„Тотално незнаење и лош вкус“: Шилегов го коментира асфалтирањето на патеките во Градскиот парк

Поранешниот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов, реагира на асфалтирањето на патеките во Градскиот парк од страна на градоначалничката Данела Арсовска. „Во Градскиот парк во Скопје, во таканаречениот турски дел (паркот е подигнат на почетокот на 20 век), постојат (постоеја, сега веќе не) земјени пешачки патеки, останати таму како традиција. Стојат така повеќе од сто години. …

„Тотално незнаење и лош вкус“: Шилегов го коментира асфалтирањето на патеките во Градскиот парк Read More »