• петиција

Петиција против најавената гасна централа која би согорувала комунален отпад во Неготинско

Почна собирањето потписи против најавената гасна централа која би согорувала комунален отпад во Неготинско, информираше вечерва Сашко Тодоров, претседател на Здружението на граѓани „Ековита”. Тој нагласи дека станува збор за граѓанска иницијатива, петиција, со цел спас од евентуално загадување. -Ова е петиција на граѓаните против гасна централа, која, според нашите информации, би согорувала комунален отпад …

Петиција против најавената гасна централа која би согорувала комунален отпад во Неготинско Read More »