• месо

ВИДЕО | Шест години јаде само месо: Лекарите ѝ рекле дека до сега требало да биде мртва

Ќерката на психологот Џордан Петерсон, кој се прослави на интернет по своите конзервативни и многу интересни ставови за машко-женските односи, Микаила, неодамна гостуваше во емисијата на Пирс Морган и ги шокираше сите со своето откритие. Карнивор диетата (само на животински продукти) стана сè попопуларна во светот, а Микаила веќе шест години не јаде ништо друго …

ВИДЕО | Шест години јаде само месо: Лекарите ѝ рекле дека до сега требало да биде мртва Read More »