• Кривичен суд

Кривичен изработи 3500 уверенија и потврди од кривична и казнена евиденција за кандидатите за градоначалници и советници

Основниот кривичен суд Скопје во изминатите 10 дена, со доследно почитување на сите законски рокови, успеа да изработи 3500 уверенија и потврди од кривична и казнена евиденција, по барање на сите кандидати за членови на совети и кандидати за градоначалници од политичките партии, коалициите и групи избирачи, родени на територија на град Скопје, а неопходни …

Кривичен изработи 3500 уверенија и потврди од кривична и казнена евиденција за кандидатите за градоначалници и советници Read More »