• косово

Бајден и се заблагодари на Вјоса Османи: Косово е во срцето на моето семејство

Американскиот претседател Џозеф Бајден и се заблагодари на косовската претседателка Вјоса Османи за постхумното одликување на неговиот син, наведувајќи дека Косово е во срцата на сите членови на неговото семејство. По повод одлуката на Вјоса Османи постхумно да му додели медал на синот на Бајден, Бо, за неговиот придонес во напредокот на Косово, Бајден рече …

Бајден и се заблагодари на Вјоса Османи: Косово е во срцето на моето семејство Read More »