• кампања

ВИДЕО | Куршуми наместо бонбони – бизарна кампања во Косово: Не купувајте српска храна

На социјалните мрежи во Косово деновиве е во тек неофицијална кампања против купувањето прехранбени производи од Србија, а во последниот спот што е објавен од видео едиторот Шќипдон Салијај, наместо грицки и слатки, во амбалажата на српските производи се спакувани куршуми. Главниот лик во видеото купува такви производи во продавница – чипс, слатките „Медено срце“ …

ВИДЕО | Куршуми наместо бонбони – бизарна кампања во Косово: Не купувајте српска храна Read More »