• здравство

ВИДЕО | Д-р Митов: Здравството во светот поминува низ револуција, следува ера после ракот

Кога ќе дојде некоја точка на Владата, терминологијата е доаѓа информација на Влада. И кога владата ќе ја разгледа прво комисиски, потоа на седница на влада, носи заклучок. Заклучокот е моќта на владата. Претходно имаше механизми на кои што Генералниот секретаријат им ги враќаше сите идни информации, де факто ги блокираше тие инстутуции кои што …

ВИДЕО | Д-р Митов: Здравството во светот поминува низ револуција, следува ера после ракот Read More »