Му се смее цела Кина: Таи чи мајстор нокаутиран за 30 секунди (ВИДЕО)

Самопрогласениот таи чи мајстор Ма Бао Гуо е нокаутиран од аматер.

Најмногубројната земја во светот деновиве се забавува со Ма Бао Гуо, 69-годишен самопрогласен таи чи мајстор.

Ма сакаше да докаже дека традиционалните кинески боречки вештини комбинирани со вештините за дишење и медитација можат да ги надвладеат модерните боречки вештини.

Тој за противник имаше 50-годишен кикбоксер аматер кој дури три пати го нокаутира Ма Бао Гуо, а борбата не траеше ниту 30-тина секунди.

 

Видео на денот