Друмска правда: Момче претепано до смрт во кафеана во Алексинац

фото Архива

Од полицијата известија дека се идентификувани луѓето кои го претепале младиот човек до смрт и се трага по нив.

Александар С. (26) почина синоќа во Универзитетскиот клинички центар во Ниш како последица од тепање. Тој бил претепан во кафеана во Алексинац:

– Пациентот синоќа беше примен во исклучително сериозна состојба. Лекарите направија се за да го спасат, но тој имаше големи повреди на главата и рбетот, по што им подлегна на повредите – изјавиле надлежните од болницата за локалните медиуми.

Од полицијата известија дека се идентификувани луѓето кои го претепале младиот човек до смрт и се трага по нив.

Видео на денот