Ако некој ужива во потстрижување повеќе од Александар, нека се јави! (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм

Александар е вистинска ѕвезда на Инстаграм и поради тоа тој го украде срцето на повеќе од 30.000 луѓе ширум светот.

Тој убедливо е најсладок кога мајка му и татко му ќе го однесат во фризерски салон, бидејќи никој не ужива повеќе од него кога ќе седне на столицата и кога некој му ја средува косата.

Погледнете како изгледа тоа: